Сугестопедия

На 1-ви април в Търново отвoри врати Музикалната и Театрална Къща на Езиците “Дарплей”.

Повече инфо на www.darplay.com/vt

Аз съм Дени – имам щастието да помагам да хора да говорят английски чрез метода на Сугестопедията, създаден от проф. д-р. Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева.

Ако имате каквито и да е въпроси, запитвания, споделяния:

0899 838 269 или denitsa_green@yahoo.com

За година и нещо водих 10 групи в София, Габрово и Търново. В момента съм в Велико Търново  Може да видите отзивите от хората тук

Моето удовлетворение като преподавател е голямо. Чувствам се щастлива, че съм част от това приключение и най- вече от това, че мога да създавам среда, в която хората се чувстват спокойни да творят и усетят любов към този език.

Ето и краткото ми представяне на сугестопедията на TEDxSofia на 20.11.

Ето и отзивите след първия сугестопедичен курс – тук

Сугестопедията е преди всичко Любов към Човека” – тези думи на Проф. Д-р Лозанов останаха в мен най-дълбоко по време на курса за учители сугестопеди, който завърших миналия месец в Сливен при него и Ванина Бодурова.

Имам нужда да споделя това “забравено” знание с повече хора, с Вас. Имам нужда от Радост.

Ето тук може да видите и целия запис от срещата с проф. д-р Лозанов на 2.09.2010 в София.

http://mayomo.com/89128-suggestopedia-d-r-lozanov-lecture
 

Тази наука, Сугестопедията, ме изумява и възхитява ден след ден. Имах нужда да преживея и разкажа за 7-те й закона след първия изкаран модул от курса.

Желанието ми e Сугестопедията като начин на учене да се върне в Училище – където й е истинското място – за да има повече Радост у децата и ентусиазъм. Желанието ми е да има КАТЕДРИ по Сугестопедия във всеки Университет, където да се изучават и най-важното ПРЕЖИВЯВАТ принципите й.

Вярвам в Желанията си и поривите, които усещам в Себе си. Доверявам им се.

Доверете се на Радостта – Преживейте Сугестопедията.