За Interview Play

За нас е удоволствие да ви представим 4-те книги от нашата поредица Interview Play, които вдъхновяват и интригуват! Силата на Interview Play е в трениране на комуникацията на английски език чрез игра на интервю, учене чрез общуване и интересни разговори.

Работата с интервютата дава самочувствие и изгражда лекота при говоренето на чуждия език. С внимател­но подбрани въпроси общувате с друг събеседник (учащ, учител, приятел, колега) или работите самостоятелно.

📚 ❤️ Най-новата ни книга Job Interviews in English and Career Design е полезна за HR професионалистите, практическа за мениджърите и безценна за кандидатите. Наръчник за интервю на английски. Книга, която мотивира и вдъхновява да покажем най-доброто от себе си и да развиваме уменията си по английски език. Книгата включва подготовка за интервю, отговори от успешни професионалисти, чийто роден език е английският и историята на герой наречен Филип на новото му работното място. Историята на Филип е разказана само чрез въпроси и проследява взаимоотношенията му с новите колеги.

📚 ❤️ Книгата Interview Play е много полезна за усвояване по достъпен начин на „граматически формули” при задаването на въпроси и съответно възможните отговори. Преводът на български дава възможност да се припомнят думи, изрази и граматика. Подходяща е за тези, които имат познания по английски език на ниво A2/B1 и по-високо. Тренира комуникацията.

📚 ❤️ Книгата Interview Play Business е за тези, които искат да развият умението да мислят на английски в бизнес контекст. Темите са разнообразни и обхващат маркетинг, финанси и счетоводство, ЧР, продажби.

📚 ❤️ С книгата „Игра на интервю – Английски език за деца“ децата в България могат да говорят английски по нов интерактивен начин. Книгата създава положително отношение към изучаването на английски език и развива уменията на децата да общуват с лекота и интерес. В нея са залегнали едни от най-ефективните и най-лесни модели за задаване на въпроси и формулиране на отговори. Всяко от 30-те интервюта съдържа по 10 въпроса и предложения за отговори към тях.

Вижте повече за тези ефективни инструменти за чуждоезиково обучение по английски език, за провеждане на тренинги, тийм билдинг активности и програми за развитие на сайта www.interviewplay.com