В училище

Щастливи сме, че по покана на учители и директори представихме метода в София и страната. В рамките на един учебен час учениците се запознаваха с този начин на общуване.

„Преди да влезна в часа по незнайни причини настроението ми бе до някъде спаднало. Като започна играта, в началото нямаше съществена промяна, но с течение на времето всичко ставаше все по-забавно и увлекателно и забравих за всичко негативно. По-просто бих казал, че ми повлия положително.

„Чувствам се добре. Радвам се, че хората от групата чуха мнението ми както и аз тяхното. Играта ни позволи, макар и малко, да се опознаем и да научим интересни факти един за друг. Моите впечатления от играта Дарплей са добри, защото играта позволява на всички да изкажат мнение и да бъдат изслушани.“

Обратната връзка на учениците и педагозите ни вдъхнови за създаването на Ръководство за приложение на метода Дарплей в средното образование (можете да намерите ТУК и ръководство за принтиране без картинки: ТУК).

В тази секция можете да прочететe отзиви и да видите материали от проведени обучения с преподаватели и ученици. Благодарим на всички за споделената  визия!