Вече имаме 6 различни издания. Семейството на Дарплей игрите съвсем наскоро се обогати с 3 нови издания. Вече са факт Рожден ден, Женственост и Себепознание.  Станаха красиви, цветни и живи карти и греят, дори само да ги гледаш. Интересно ми е как с времето започнахме да експериментираме по-смело с цветовете и дизайна се получава много добре.

Направих сборно тесте от всичките ни издания и го нося в чантата си. Ей така, да го гледам и да му се радвам, плюс това винаги може да поиграеш с приятели или непознати. Тази вечер ходих на едно събитие с истории, разказани от вдъхновяващи жени. Форматът, казва се ТЯ,  ми се стори доста интересен. Две жени от града, където се провежда събитието, излизат пред присъстващите и споделят своите лични истории, пътища и осъзнавания. Имат на разположение 20 минути. След това следват въпроси и дискусия. Публиката на свой ред номинира следващите говорителки и така веднъж месечно се случват тези зареждащи срещи. Личните истории на хората носят такъв заряд!

Развълнуваха ме и двете дами. Историите им бяха много различни, но пък така автентични. Първото момиче разказа как е открила страстта си да прави филми и как това е нещото, което й дава смисъл и тук в България, макар че по-голямата част от съзнателния си живот е живяла навън на няколко континента. Втората дама беше отдадена на професията си детска учителка с 40-годишен стаж, запазила радостта от работата си с деца.

Напоследък много говорят за състоянието на flow, което идва, когато си свързан със себе си, слушаш се и правиш неща спонтанно без очаквания. Сигурно този flow ще да се е задействал, така че някак се озовахме на една маса 5 момичета да играем Дарплей. Едното момиче беше от разказвачките на ТЯ, другите слабо се познавахме. Трябваше ни един кръг на изслушване за да споделим и усетим толкова много една за друга.

Благодаря ви, момичета!

Дени, 2.10.2019